De Kabouters

Welkom De Kabouters Praktisch Contact Foto's

Openingstijden
De opvangdagen zijn op dinsdag en donderdag van 8:30 tot 17:30. In overleg kan er eerder gebracht of later opgehaald worden.

Vakantie
De Kabouters is gedurende het jaar 47 weken open. De resterende 5 weken zijn vakantieweken. In het begin van het jaar wordt, waar mogelijk in overleg, vastgelegd welke weken dat zijn.

Tarieven
De opvang kost € 6,25 per uur. Per dag is er een minimale afname van 9 uur, te rekenen van 8:30 tot 17:30. In overleg zijn extra uren mogelijk. De prijs is inclusief (biologisch) eten gedurende de dag en exclusief luiers, flesvoeding/baby-groentehapjes en de bureaukosten voor het gastouderbureau.

Gastouderbureau
Voor de belastingdienst moet elke gastouder ingeschreven staan bij een officieel gastouderbureau. De Kabouters is aangesloten bij gastouderbureau VIP (www.gastouderbureauVIP.nl). Een gastouderbureau rekent bureaukosten aan de ouders. Bij VIP is dat een vast maandbedrag van € 37,50 per gezin, ongeacht het aantal kinderen.

Kinderopvangtoeslag
Op www.toeslagen.nl kun je berekenen hoeveel je kunt terugkrijgen van de belastingdienst. De kinderopvangtoeslag is afhankelijk van het toetsingsinkomen.